Dé theatershow voor werkzoekend Nederland

Alweer een afwijzing in je mailbox? Yes, want op die baan zat je toch niet te wachten! Hoe je wel een leuke baan krijgt? Dat hoor je in 'Stop met solliciteren, ga werken!'dé theatershow voor werkzoekend Nederland. In zijn show geeft trainer/theatermaker Ralph Kolen een frisse kijk op solliciteren. Met humor, muziek en praktische tips brengt hij de bezoekers letterlijk weer in beweging, en laat hen nadenken over hun talenten en kansen op de arbeidsmarkt.

Voor actuele speellijst klik hier

 

Theatertrailer 'Stop met solliciteren, ga werken!'

Ervaringsdeskundige

Soms is het onvermijdelijk dat werknemer en werkgever afscheid moeten nemen van elkaar. In zijn theatershow 'Stop met solliciteren, ga werken' start Ralph Kolen bij de emoties die dit oproept. Daarbij put hij uit zijn eigen ervaringen. Hij weet hoe het is om afwijzing op afwijzing te ontvangen, maar vond een manier om dat te doorbreken. Zijn pad is het uitgangspunt voor deze show waarin hij bezoekers laat zien hoe zij zelf weer regie kunnen nemen. Deze show is herkenbaar, eerlijk en inspirerend. Een must voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk.

Deze show brengt je: 

  • een andere kijk op solliciteren
  • tips voor succesvol netwerken
  • inzicht in hoe je jouw talenten kunt verkennen
  • handvatten voor het nemen en houden van regie in je loopbaan
  • en natuurlijk een gezellige middag waarbij je op een andere manier met dit thema bezig kunt zijn

Publiciteit

De theatershow 'Stop met solliciteren, ga werken'is veel in de publiciteit geweest. Wilt u zien en horen hoe Ralph Kolen over zijn theatershow verteld. Bekijk dan hier het interview dat hij had bij Omroep Brabant.

 

 

Lef Inspiratie Doen