Over Collegia


De naam Collegia verwijst naar de Romeinse voorloper van de Nederlandse gilden. Hier werden leerlingen opgeleid tot eerst ‘gezel’ en later ‘meester’. Om vervolgens hun vakkennis weer over te dragen op nieuwe gildengenoten. Net als bij de gilden laat Collegia u bestaande kennis en ervaring (her)ontdekken en (her)gebruiken.


Talent inzichtelijk

Vaak heeft u zonder het te beseffen een hoop talenten in huis. Persoonlijk of binnen uw organisatie. In onze trainingen maken wij die talenten inzichtelijk. Ook geven we aan op welke wijze u nog kunt groeien en welke stappen u daarvoor kunt nemen. Ervaren medewerkers of inspirerende personen kunnen daarbij dienen als leermeester. Deze manier van leren en ontwikkelen vormt volgens Collegia dé basis voor een vloeiende talentontwikkeling.

Netwerkorganisatie

Collegia is een netwerkorganisatie. Onze visie is dat iedereen zijn talenten moet benutten. Dat geldt ook voor onze eigen organisatie. Wij beschikken daarom over een groot netwerk van zelfstandig operende trainers, coaches, assessors en specifieke branche-ervaring. Zo heeft Collegia de juiste kennis in huis om voor u de meest effectieve ontwikkelingstrajecten vorm te geven. Zonder overheadkosten, met een zeer scherp tarief als gevolg.

Voortdurend proces

Natuurlijk gaan wij ook met onze klanten graag een duurzame relatie aan. Talentontwikkeling is immers een voortdurend proces, waarbij u juist ook ná de trainingen kunt rekenen op onze ondersteuning.

Lef Inspiratie Doen