De theatershow voor leidinggevend Nederland

De organisatie wol dat de medewerkers open staan en actief bezig zijn met de volgende stap in hun loopbaan. Maar op het zelfde moment verwachten ze ook dat jij als leidinggevende de doelstellingen blijft realiseren en de winkel gewoon open blijft. En jij mag het oplossen: "Succes.........

In de theatershow "Hoe krijg ik ze in beweging" neemt Ralph Kolen je op humoristische wijze mee in het proces dat je als leidinggevende doorloopt als je de opdracht krijgt "Breng ze in beweging!" Na zijn theatershow 'Durf te gaan voor jouw loopbaan'kreeg Ralph Kolen van veel leidinggevende de vraag of hij ook concrete handvatten kan geven in dit verander proces. Vragen als: "Hoe ga ik om met mensen die niet willen?"- "Wat als mijn beste mensen als eerste gaan en ik met de rest blijf zitten?"- "Hoe begin ik dit gesprek, zonder ze het gevoel te geven dat ik van ze af wil?" vormde de basis voor deze theatershow.

Voor actuele speellijst klik hier

Theatertrailer 'Hoe krijg ik ze in beweging?'

Arbeidsmobiliteit als arbeidsvoorwaarden van de toekomst.

Medewerkers die in beweging zijn in hun loopbaan worden vaak gezien als bedreiging voor de continuiteit van de organisatie. Maar het kan ook de kans zijn waar jij als leidinggevende op hebt gewacht. De mogelijkheden om de juiste talenten naar de juiste plek te brengen en een aantrekkelijke werkgever te zijn voor potentieel talent. Mobiliteit als arbeidsvoorwaarden.

Van manager naar verleider!

Maar hoe manage je nu zo'n proces? Simpel.... Niet! Dit proces is niet te managen. Je medewerkers zijn hierin niet te managen maar zullen moeten worden verleid. En dat is wat Ralph Kolen je in zijn show laat ervaren. Wat gebeurt er als je mensen gaat verleiden en ze vanuit verlangen de volgende stap laat maken. En we kunnen hierbij veel leren van de beste uit het verleiders vak. Van Barry White via het onzinkbare schip de Titanic, tot een van de beste bands ooit "Queen", zet Ralph Kolen je in beweging om je mensen te laten verlangen naar de volgende stap.

Ervaar hoe het is om los te laten?

Mensen in beweging brengen en houden bestaat voor de meeste tijd uit loslaten. De kunst van het loslaten heeft Ralph Kolen in zijn theatershop tot kunst verheven en met veel humor, muziek en hilarische interactie brengt hij u als leidingevende in beweging. 

Ook voor jouw organisatie!

Wil je meer weten over de theatershow "HOe krijg ik ze in beweging?"of gewoon een keer praten over het stimuleren van mobiliteit binnen jouw organisatie? 

 

Lef Inspiratie Doen